Kaart Slikkerveer

De lijnennetkaart van Slikkerveer. Scroll naar beneden en zie het totale lijnen overzicht.
Klik op het vergrootglas voor de grotere afbeelding.

Openbaar vervoer in Slikkerveer
  • Nachtbus lijn B 16, RET,Rotterdam Centraal Station — Rotterdam Beurs — Rotterdam Vuurplaat — Rotterdam Akkeroord — Rotterdam Beverwaard — Ridderkerk Rijnsingel/Kievitsweg — Ridderkerk Sportlaan — Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat — Ridderkerk Vlietlaan — A 16 — Rotterdam Centraal Station. (nachten van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag)
  • Waterbus lijn 20, Arriva/Doeksen, Rotterdam Willemsplein — Krimpen aan de IJssel — Ridderkerk de Schans — Alblasserdam — Hendrik Ido Ambacht — Papendrecht — Dordrecht v.v. (dagelijks)
  • Buslijn 87, Arriva, Rotterdam Kralingse Zoom — Rotterdam Beverwaard P+R — Ridderkerk Sportlaan — Ridderkerk Oostendam — Papendrecht — Sliedrecht v.v. (dagelijks)
  • Buslijn 89, Arriva, Rotterdam Kralingse Zoom — Rotterdam Beverwaard P+R — Ridderkerk Sportlaan — Ridderkerk Oostendam — Alblasserdam v.v. (maandag t/m zaterdag)
  • Buslijn 90, Arriva, Rotterdam Zuidplein — Rotterdam Maasstad ziekenhuis/N.S. Lombardijen — Rotterdam Beverwaard P+R — Ridderkerk Sportlaan — Ridderkerk Oostendam — Alblasserdam — Kinderdijk — Nieuw Lekkerland — Streefkerk — Ameide — Lexmond — Vianen — Utrecht v.v. (dagelijks)
  • Buslijn 91, Arriva, Rotterdam Zuidplein — Rotterdam Maasstad ziekenhuis/N.S. Lombardijen — Rotterdam beverwaard P+R — Ridderkerk Sportlaan — Papendrecht — Sliedrecht. (dagelijks)
  • Buslijn 140, Qbuzz, Rotterdam Kralingse Zoom — Rotterdam IJselmonde — Bolnes — Slikkerveer — Bolnes — Rotterdam IJselmonde — Rotterdam Kralingse Zoom. (ringlijn van maandag t/m vrijdag)
  • Buslijn 144, Qbuzz, Rotterdam Zuidplein — Rotterdam Maastad ziekenhuis/N.S. Lombardijen — Rotterdam Beverwaard P+R — Bolnes — Slikkerveer — Ridderkerk Centrum — Ridderkerk Drievliet — Dordrecht v.v. (dagelijks na 19.00 uur en op zondag niet tussen Ridderkerk en Dordrecht)
  • Buslijn 187, Arriva, Rotterdam Kralingse Zoom — Rotterdam Beverwaard P+R — Ridderkerk Sportlaan — Papendrecht — Sliedrecht v.v. (maandag t/m vrijdag, spitslijn)
  • Buslijn 190, Arriva, Rotterdam Zuidplein — Ridderkerk Sportlaan — Ridderkerk Oostendam — Alblasserdam — Kinderdijk — Nieuw Lekkerland — Streefkerk v.v. (maandag t/m vrijdag, spitslijn)
  • Buslijn 191, Arriva, Rotterdam Zuidplein — Ridderkerk Sportlaan — Papendrecht — Sliedrecht v.v. (maandag t/m vrijdag, spitslijn)
  • Buslijn 290, Qbuzz, Rotterdam Zuidplein — Ridderkerk Sportlaan — Ridderkerk Donkersloot — Ridderkerk Ridderhaven v.v. (maandag t/m vrijdag, spitslijn)
  • Buslijn 691, Arriva, Rotterdam Zuidplein — Rotterdam Maasstad ziekenhuis/N.S. Lombardijen — Rotterdam Beverwaard P+R — Ridderkerk Sportlaan — Sliedrecht — Hardinxveld — Werkendamse Veer v.v. (maandag t/m vrijdag, scholierenlijn) v.v.
  • Driehoeksveer, Ottevanger, Ridderkerk de Schans — Kinderdijk — Krimpen aan de Lek (ringlijn van maandag t/m vrijdag. In de zomermaanden ook op zaterdag en zondag)